.

Fotogalerie

VIDEOGALERIE

PROJEKTY

sara
Prison Break

Status: 4. Série
Role: Sara Tancredi
Více info: zde

Statistiky

TOPlist
Webmiss: V.aries
Založeno:
26.1.08
Layout: "Together"
Host: Webgarden.cz
optimalizace PageRank.cz

Filmografie

Whisper
  Role: Roxanne  Natočeno: 2007

The Celestine Prophecy
  Role:Marjorie
  Natočeno: 2006
Info o filmu ZDE
Prison Break
  Role: Dr.Sara   Tancredi
  Natočeno: 2006

Numbers
  Role: Agent Kim Hall
  Natočeno: 2005
The Secret Service
Režie: Laura Kelly
Natočeno: 2004
Tarzan
Role: Jane Porter
Natočeno: 2003
Bittersweet
Role: Robyn
Režie: Greg Levins
Natočeno: 2008
Více informací: ZDE
 

 
Sarah Wayne Callies Fansite - Copyright (c) 2008 V.aries -- V.aries@seznam.cz